Информације о одржавању државног такмичења

Такмичење ће се одржати у Кладову, у организацији СШ “Свети Сава“ из Кладова, а у просторијама ОШ “Вук Караџић“ такође из Кладова.
Отварање такмичења предвиђено је за суботу, 25.03.2017. године, од 9 до 9:30 часова у школском дворишту ОШ “Вук Караџић“. Предвиђено је обраћање председника Општине Кладово, председника ДФС-а, председника комисије за такмичења и директора школе.
Израда задатака ће трајати од 10 до 14 часова.
Смештај ученика и пратиоца биће могуће резервисати преко организације “Ђердап Турист“ из Кладова, а у хотелу “Ђердап“. За време израде задатака планирана је седница Одељења за средње школе ДФС-а.
По завршетку такмичења заседа комисија, а ученици ће моћи да обиђу ХЕ “Ђердап“ у Кладову, при чему је потребно да се при регистрацији изјасне о овом излету. Регистрација је планирана по пристизању у хотел за оне који ноће, како бисмо убрзали процес. Они који се не региструју на пулту хотела имаће прилику да то учине сутрадан у школи. Изјашњавање је битно, јер су капацитети организованих посета ограничени на 150 до 200 посетилаца у трајању од по пола сата, укупно 3 сата.
Цене смештаја су регресиране и налазе се у уговору који су потписали ДФС и Хотел.
Затварање такмичења је планирано за недељу у 11ч, и оно укључује пригодни програм у трајању од 15 минута, где ће бити представљен град домаћин-Кладово, потом поделу диплома и награда у наставку.
Овај унос је објављен под Обавештења. Забележите сталну везу.

Затворено за коментаре.