Informacije o održavanju državnog takmičenja

Takmičenje će se održati u Kladovu, u organizaciji SŠ “Sveti Sava“ iz Kladova, a u prostorijama OŠ “Vuk Karadžić“ takođe iz Kladova.
Otvaranje takmičenja predviđeno je za subotu, 25.03.2017. godine, od 9 do 9:30 časova u školskom dvorištu OŠ “Vuk Karadžić“. Predviđeno je obraćanje predsednika Opštine Kladovo, predsednika DFS-a, predsednika komisije za takmičenja i direktora škole.
Izrada zadataka će trajati od 10 do 14 časova.
Smeštaj učenika i pratioca biće moguće rezervisati preko organizacije “Đerdap Turist“ iz Kladova, a u hotelu “Đerdap“. Za vreme izrade zadataka planirana je sednica Odeljenja za srednje škole DFS-a.
Po završetku takmičenja zaseda komisija, a učenici će moći da obiđu HE “Đerdap“ u Kladovu, pri čemu je potrebno da se pri registraciji izjasne o ovom izletu. Registracija je planirana po pristizanju u hotel za one koji noće, kako bismo ubrzali proces. Oni koji se ne registruju na pultu hotela imaće priliku da to učine sutradan u školi. Izjašnjavanje je bitno, jer su kapaciteti organizovanih poseta ograničeni na 150 do 200 posetilaca u trajanju od po pola sata, ukupno 3 sata.
Cene smeštaja su regresirane i nalaze se u ugovoru koji su potpisali DFS i Hotel.
Zatvaranje takmičenja je planirano za nedelju u 11č, i ono uključuje prigodni program u trajanju od 15 minuta, gde će biti predstavljen grad domaćin-Kladovo, potom podelu diploma i nagrada u nastavku.
Ovaj unos je objavljen pod Obaveštenja. Zabeležite stalnu vezu.

Zatvoreno za komentare.