Republičko takmičenje 2012

Republičko takmičenje iz fizike učenika srednjih škola biće održano 21. i 22. aprila u Senti. Ove godine imaćemo dve škole domaćina, Gimnaziju za talentovane učenike sa domom učenika „Boljai“ i Osnovnu školu Stevan Sremac.

Na ovoj stranici ćemo blagovremeno objavljivati sve informacije vezane za republičko takmičenje.

Obaveštenje vezano za novine u pravilima po kojima se održava takmičenje možete pročitati ovde.

Za sve informacije u vezi smeštaja i rezervacije smeštaja tokom takmičenja potrebno je kontaktirati lokalnog organizatora takmičenja na elektronsku adresu gulyascs81@gmail.com ili telefonom na 064 8756953.

Ostala pitanja lokalnom organizatoru koja nisu vezana za smeštaj mogu se uputiti na republicko.takmicenje.senta@gmail.com

Ukoliko ima učenika kojima je potreban prevod zadataka na neki od jezika nacionalnih manjina, potrebno je o tome obavestiti predsednika komisije na takmicenja.srednjaskola@dfs.rs da bi se na vreme obezbedio prevod.

Mapu Sente koja sadrži mesto održavanja takmičenja, mesto proglašenja pobednika i mesta gde je rezervisan smeštaj možete pogledati ovde:


View Republičko takmičenje 2012 – Senta in a larger map

Izrada zadataka će početi u subotu 21. aprila u 10:00 u prostorijama OŠ Stevan Sremac, Maksima Gorkog 1, Senta. Potrebno je da učenici dođu bar pola sata ranije zbog raspoređivanja po učionicama.

Svaka škola treba da lokalnom organizatoru registruje svoje takmičare elektronski slanjem liste na republicko.takmicenje.senta@gmail.com ili na licu mesta pre i za vreme takmičenja.

Program 50. Republičkog takmičenja za učenike možete pogledati ovde, a za nastavnike ovde.

Turistička organizacija Sente je pripremila programe poseta znamenitostima grada za sve zainteresovane koje možete pogledati ovde.

Konačni rezultati takmičenja sa brojem poena i nagradama mogu se pogledati ovde:
Konačna rang lista xlsx
Konačna rang lista PDF
Na Srpsku fizičku olimpijadu za srednje škole se poziva 12 najbolje plasiranih učenika iz P grupe u 4. razredu i 8 najbolje plasiranih učenika iz O i S grupe u 4. razredu. Srpska fizička olimpijada će biti održana 26. i 27. maja 2012. na Fizičkom fakultetu u Beogradu.

Učenicima koji nisu prisustvovali dodeli nagrada na Republičkom takmičenju, diplome će poštom poslati domaćin takmičenja na adresu škole koju ti učenici pohađaju. Ukoliko te diplome ne stignu u razumnom roku, takmičari se mogu obratiti domaćinu takmičenja.

Zatvoreno za komentare.