Okružno 2012

Konačne liste sa okružnog takmičenja 2012, nakon pregledanih primedbi, možete videti dole.

Plavom bojom su označeni učenici koji su pozvani na republičko takmičenje bez primene člana 13 Pravilnika o takmičenjima (učenici iznad crte koja je povučena prema mogućnostima organizatora). Crvenom bojom su označeni takmičari iz posebnih odeljenja koji se prema članu 13 ne pozivaju na republičko takmičenje. Zelenom bojom su označeni takmičari iz ostalih odeljenja koji se prema članu 13 pozivaju na republičko takmičenje.

U naredna tri dana, do četvrtka 29. marta do 20:00 možete nam upućivati pisma:

  1. Molbe za učešće na republičkom takmičenju po pravilu posebnih poziva u skladu sa članom 15 Pravilnika o takmičenjima,
  2. Zahteve za takmičenje u opštoj grupi učenika 2. i 3. razreda. Ove zahteve mogu podneti učenici zaključno sa: 10. mestom za treći razred i 9. mestom za 2. razred u skladu sa članom 9 Pravilnika.
  3. Molbe učenika ostalih odeljenja za takmičenje u grupi sa učenicima specijalnih odeljenja.

Pisma uputite na elektronsku adresu: takmicenja.srednjaskola@dfs.rs.

Rang liste po razredima:

IIIIIIV

Napomena: po razredima crta pre primene člana 13 je povučena na rednim brojevima: 87 za prvi, 75 za drugi, 65 za treći i 61 za četvrti razred. Nakon primene člana 13 po razredima pozvano je: 88 u prvom, 78 u drugom, 67 u trećem i 63 učenika u četvrtom razredu.

Ovde možete naći sledeće statistike:


Čestitamo svima koji su učestvovali na okružnom takmičenju. Ovde se nalaze preliminarni i potpuno nezvanični rezultati. Dodavaćemo rezultate kako budu pristizali. Kada stignu finalni rezultati iz svih okruga objavićemo statistike kao i listu pozvanih takmičara na republičko.

 

 

Zatvoreno za komentare.